Tilaustyöt

Millainen työ on tilaustyö?

Tilaustyönä voit tilata mieleisesi huovutustyön lemmikeistä ja kotieläimistä maisemakuvaan. Tilaustyö toteutetaan yleensä valokuvan pohjalta, mutta jos sinulla on mielessäsi jotain muuta, minkä haluaisit minun toteuttavan niin ole yhteydessä – suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva teos. Tilaustyö on aina asiakkaan toiveiden mukaan toteutettu kokonaisuus. Työ suunnitellaan tehden luonnoksia ja valmistetaan käsityönä; käsin märkä- ja neulahuovuttamalla. Jokainen teos on uniikki, huolella ja kaikella taidolla, jonka omaan, valmistettu. Toki matkan varrella varmistetaan, että työ etenee suunnitelmien ja toiveiden mukaan ja lopputulos on mieleinen ja odotusten mukainen. Tilaustöillä ei pääsääntöisesti ole palautusoikeutta.

Märkähuovutetun pohjan koko on n. 40 x 40 cm. Neulahuovutettu kuvioala (koiran kuva) on n. 20 x 25 cm. Hinta alk. 530 e (pelkkä teos).

Miten tilaan tilaustyön?

Aluksi kartoitetaan tarve ja tehdään suunnitelma lopullisesta työstä. Suunnitelman pohjalta teen tarjouksen työn lopullisesta hinnasta. Tarjouksen voi aina pyytää, se ei vielä itsessään sido mihinkään. Tarjouksella on kuitenkin tietty voimassaoloaika; yleensä kuukausi, jonka sisällä sinun tulisi hyväksyä tarjous. Huomiot ja korjaukset suunnitelmaan tehdään ennen tarjouksen hyväksymistä. Korjauksia ja ratkaisuja suunnitelman muutokseen voidaan tehdä yhdessä. Voit olla yhteydessä: https://www.sapidesign.com/yhteystiedot/ , sivun kautta yhteystietolomakkeella tai puhelimitse/sähköpostitse. Tarvittavat yhteystiedot löydät linkin kautta.

Kuinka paljon aikaa teoksen tekemiseen menee?

Alla olevan esimerkkiteoksen tekemiseen on hyvä varata aikaa vähintään n. kaksi viikkoa + toimitusaika. Koskaan et voi olla liian aikaisin liikenteessä, usein jopa kaksi kuukautta ennen varsinaista tarvetta ei ole liioittelua. Toimitusaikaan vaikuttaa myös sen hetkinen tilanne – esimerkiksi voin parhaillaan työstää jotain toista tilausta tai minulla voi olla muita yrityksen toimintaan liittyviä tehtäviä. Kannattaa siis varmistaa aina sen hetkinen tilanne tilausta tehdessä. Teos tehdään käsityönä ja tarvitsen tietyn ajan myös tekemiseen, jotta voin työstää teosta rauhassa, ilman kohtuutonta kiirettä. Näin saamme sinulle aikaan huolella valmistetun teoksen, johon voin minä tekijänä ja sinä tilaajana olla tyytyväinen.

Mitä tällainen työ maksaa ja miten maksaminen tapahtuu?

Lasku (tilisiirto) teoksesta suoritetaan kahdessa erässä; molemmat erät 50% teoksen lopullisesta hinnasta, johon sisältyy tarvittaessa kehystarpeet (mikäli minun kautta tilaat) sekä toimituskulut (mikäli työ lähetetään).

Hyväksyessäsi tarjouksen, tehdään tilausvahvistus, jonka yhteydessä lähetän ensimmäisen erän laskusta ja jonka toivon sinun maksavan laskussa merkittyyn eräpäivään mennessä. Kun työ on valmis lähetän kuvia ja tarvittaessa videokuvaa valmistuneesta työstä. Tarvittaessa myös työn etenemisestä. Ennen työn lähettämistä suoritetaan laskulla 2. erä teoksen loppusummasta, jonka jälkeen lähetän työn haluttuun toimitusosoitteeseen. Työ on mahdollista myös noutaa.

Alla esimerkki lemmikin valokuvan pohjalta tehdystä teoksesta. Pohjakangas (märkähuovutettu) on kooltaan n. 40 x 40 cm. Kuvioala (neulahuovutettu koiran kuva) on n. 20 x 25 cm. Alla olevan esimerkin hinta on alkaen 530 e (pelkkä huovutettu teos). Jokainen teos on uniikki ja sinun kannattaa pyytää tarjous henkilökohtaisesti juuri sinun työstäsi. Alla olevaa esimerkkiä ei voi sellaisenaan soveltaa juuri sinun työhösi – esimerkki on suuntaa antava.

Chihuahuan muotokuva kehyksissä. Tekniikkana märkä- ja neulahuovutus. Teos toteutettu valokuvan pohjalta.
Huovutettu teos valmiskehyksessä.

Kuka tilaustyöt valmistaa?

Tilaustyösi sinulle suunnittelee ja valmistaa käsin Sapi Designin yrittäjä. Voit käydä lukemassa minusta lisää tietoja seuraavasta linkistä: https://www.sapidesign.com/muotoilija/

Ole yhteydessä minuun! Suunnitellaan juuri sinulle sopiva teos. Yhteystiedot sekä yhteystietolomake https://www.sapidesign.com/yhteystiedot/

Valmiit teokset verkkokaupassa: https://www.sapidesign.com/kauppa/ Valmis huovutettu teos tulee sijoittaa niin, että se ei ole suorassa auringon valossa, kosteassa tilassa eikä lämpöpatterin yläpuolella.

Sapi Design pidättää oikeudet muutoksiin tilaus-, toimitus- ja maksuehdoissa. Ehdot tilaustyölle luotu 21.2.2023.