Toimitusehdot

28.11.2022

Päivitetty 27.7.2023

Sapi Design Y-tunnus: 3312225-8 (jäljempänä verkkokauppa) myy verkkokaupassa olevia tuotteita yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen. Sapi Design pidättää oikeuden muutoksiin tuotteiden- ja toimitusmaksujen sekä -ehtojen osalta.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sapi Design

Y-tunnus: 3312225-8

info@sapidesign.com

Puhelin: + 358 (0)44 733 2765

Postiosoite: Mustalahdentie 95, 70870 Hiltulanlahti

Tilaaminen

Verkkokaupassa oleva valikoima:

Asiakas valitsee verkkokaupassa halutut tuotteet verkkokaupan ostoskoriin ja maksaa ne verkkokaupan kassalla. Samalla asiakas hyväksyy verkkokaupassa olevien tuotteiden hinnan ja toimitusmaksut sekä tilausehdot. Tilauksen yhteydessä kysytään nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä laskutus- ja toimitusosoite. Tilausvahvistuksen saa sähköpostiin, josta ilmenevät tilatut tuotteet ja toimitustapa, sekä niiden hinnat.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalvelutarjoaja:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä


paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Toimitus

Verkkokaupassa valmiina olevat tuotteet lähetetään joko Postin tai Matkahuollon kautta 2-10 arkipäivän kuluessa. Toimituskulun näet verkkokaupassa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä. Tuotteen voi halutessaan myös noutaa.

Palauttaminen

Verkkokaupassa myynnissä olevilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee koko verkkokauppatilausta tai osaa siitä. 

Halutessasi vaihtaa tai palauttaa tuotteita ole yhteydessä verkkokauppaan ja kysy toimintaohjeita: info@sapidesign.com tai +358 44 733 2765. Liitäthän palautukseen mukaan ne tiedot, joilla olet tilauksen tehnyt. Palautettavien ja vaihdettavien tuotteiden on oltava alkuperäisessä kunnossa. Mikäli palautettavat tai vaihdettavat tuotteet ovat myyntikelpoisia, asiakkaan tuotteesta maksama hinta sekä postikulut palautetaan asiakkaalle 14 vrk sisällä paketin saapumisesta Sapi Designille asiakkaan ilmoittamalle tilille, tilille jolta verkko-ostos on tehty tai luottokorttitilille, jolta maksu on verkkokaupassa tehty.

Tilaustuotteilla, jotka on räätälöity asiakkaan toiveiden mukaan ei ole palautusoikeutta. Katso lisää kohdasta tilaustuotteet.

Verkkokauppaostosten peruuttaminen ja reklamointi

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse osoitteeseen info@sapidesign.com

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa ole yhteydessä yritykseen. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Mikäli tilaamasi tuote on vahingoittunut kuljetuksessa on tilaajan tehtävä heti vanhinkoilmoitus kuljetuksen hoitaneen yrityksen asiakaspalveluun sekä tehtävä ilmoitus asiasta Sapi Designin asiakaspalveluun info@sapidesign.com. Ilmoitus viallisesta tuotteesta tehtävä viim. 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Tilaustuotteet

Mikäli asiakas ei löydä mieleistään tuotetta verkkokaupasta, on hänellä aina mahdollisuus kysyä toiveiden mukaan valmistettua tuotetta nettisivuilla olevan yhteystietolomakkeen kautta, puhelimitse, sähköpostitse tai lähettämällä viestiä/tarjouspyyntöä Sapi Designin some-kanavien kautta. Asiakkaan toiveiden pohjalta laaditaan suunnitelma (luonnos) halutusta työstä ja tehdään sen pohjalta tarjous. Mikäli asiakas hyväksyy tarjouksen, hän sitoutuu noudattamaan tilaustuotteelle asetettuja tilaus-, toimitus- ja maksuehtoja. Toiveiden mukaan räätälöidyillä tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi. Sapi Design pidättää oikeuden muutoksiin ja päivittää ehtoja tarpeen mukaan.