Ilves – huovutettu seinätekstiili

840,00 

Ilves on arka eläin; olen kuitenkin onnistunut näkemään nuoren yksilön omalla takapihallani. Hämmästys oli molemminpuolinen, kun katseemme kohtasivat olohuoneen ikkunan läpi. Luulin ensin epätavallisen isoksi kissaksi, mutta tupsut korvissa ja musta hännänpää osoittivat, että kyseessä on villimpi tapaus. Ilves tuijotti minua jähmettyneenä vähän aikaa takaisin ja vaiston ohjaamana pinkaisi sitten takaisin metsään. Kokemus oli itselleni ikimuistoinen – ilvekselle varmasti opettavainen.

1 varastossa

Kuvaus

Tämä seinätekstiili on suunniteltu ja valmistettu Kuopion Hiltulanlahdessa Sapi Designin yrittäjän toimesta. Työ on alusta loppuun saakka käsin valmistettu kotimaisesta lampaanvillasta (poikkeuksena valkoinen valkaistu villa, jonka alkuperämaa Viro) märkä- ja neulahuovutustekniikalla.

Osta kotimaista taidekäsityötä kotimaisesta verkkokaupasta suomalaiselta yrittäjältä kotiin, mökille, kylä-/seurantalolle, yhdistyksen toimitilan seinälle tai piilopirttiin luonnon keskelle. Hyvä lahjaidea myös eräilyä harrastavalle tai muuten luonnossa viihtyvälle. Kenties ilves on sinun voimaeläimesi? Teoksen mitat ilman ripustusta 65 x 73 cm.

Lisätiedot

Mitat 65 × 73 cm (senttimetri)
Materiaali

Enimmäkseen kotimaista lampaanvillaa (valkoinen valkaistu villa Virosta), ripustus siima ja paikallisesta liikkeestä ostettu pyörölista.

Tekniikka

Märkä- ja neulahuovutus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ilves – huovutettu seinätekstiili”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *